P.S. I Love You x Hjerteforeningen

I 2019 indgik Fonden for Entreprenørskab en 3-årig samarbejdsaftale med P.S. I Love You x Hjerteforeningen om Next Level.

 

Samarbejdet betyder bl.a. tilføjelsen af en særpris ved navn P.S. I Love You prisen.

 

P.S. I Love You: Hvad er vi?

P.S. I Love You er en helt ny satsning fra Hjerteforeningen. Formålet er at gøre hjertesagen mærkbar, levende og inspirerende for en yngre del af befolkningen, især de 15-40 årige. Med forebyggelse og livslyst som udgangspunkt fokuserer vi både på fysisk og mentalt helbred, fordi forskningen fortæller os, at det ikke kun er kost og motion, der lægger fundamentet for et sundt hjerte, men også vores relationer, tanker og følelser. Vi finder vores energi i en holistisk sundhedsforståelse, da vi tror på at fremtiden skabes i både kroppen og bevidstheden.

 

P.S. I Love vil fungere som en ny type laboratorium, der tester mulighederne og rammerne for at skabe kærlige, spændende, sjove, energi- og meningsfulde oplevelser, der kan ”smitte” danskerne med glæden ved at leve sundere.

 

Disse nye rammer, som sætter lys på livet og den gode følelse af at være med, kalder vi for P.S. I Love You.

 

Hvorfor samarbejdet med FFE?

Med P.S. I Love You og Next Level samarbejdet ønsker vi at inspirere til flere Hjerteprenante™ Værdiskabere blandt Danmarks unge. Fonden for Entreprenørskab har gennem en årrække skabt en levende platform for innovativ læring for folkeskoleelever, og vi er utrolig glade for sammen med så kompetente kræfter, at kunne sætte det gode hjerteliv på dagsordenen, så temaet bliver mærkbart og præsenteres i øjenhøjde med de unge.

 

I dag findes der fantastiske behandlingsmuligheder, effektive operationer og en drastisk faldende dødelighed indenfor hjerte-kar området, og det er en lykkelig situation. Men operationer løser ikke problemet i sig selv, og vi ved at antallet af hjerte-kar patienter vil stige de kommende år. Vi vil derfor fokusere på i fællesskab med Next Level eleverne at tænde det gode livs nye vaner.

 

Sammen med FFE og Next Level brænder vi for at engagere Danmarks entreprenant tænkende unge i en dialog, der kan gøre begge parter klogere på, hvordan livet leves kærligt, meningsfuldt og energirigt for både sind og krop. Vi vil gennem vores inspirations materiale forsøge at skabe medrivende fornemmelser i hjertet og invitere eleverne til gennem lyst og forskertrang at undersøge, hvad et hjerte egentlig er.

 

Udover at skabe en dybere forståelse for hjertet hos de unge, glæder vi os også til at blive inspireret af deres innovative ideer og sammen udvikle og skabe nye kampagner, projekter og produkter, der gør det attraktivt for den yngre del af befolkningen at involvere sig i aktiviteter, der styrker både det fysiske og mentale helbred.

 

P.S. I Love You Særpris

 

P.S. I Love You er en helt ny satsning fra Hjerteforeningen. Formålet er at gøre hjertesagen mærkbar, levende og inspirerende for en yngre del af befolkningen, især de 15-40 årige. 

 

Vores pejlemærker i uddelingen af P.S. I Love You prisen er vores fire værdi dynamoer:

 

  • Lyst&Lydhørhed - Bygger elevernes deres tanker og ideer på temaer, praktikker eller muligheder, som vil være interessante for P.S. I Love You målgruppen?
  • Musikalitet&Nærhed - Fordrer idéen en fællesskabstanke, og har den et fængslende budskab?
  • Vildskab&Værtsskab - Har projektet en ny og anderledes vision, uden at være fremmedgørende?
  • Inspiration&Interaktion - Er projektet inspirerende, og vækkes der en lyst til at kaste sig ind i deltagelsen og være med?

Med prisen følger 5.000 kr. og muligheden for et konsulentsamarbejde med P.S. I Love You Lab som er en del af Hjerteforeningen.