22 maj 2019

Et stærkt samarbejde

I 2019 indgik Fonden for Entreprenørskab og Next Level to nye samarbejdsaf­taler, begge med en varighed af 3 år. Partnerskaber er vigtige fordi de giver os mulighed for at lave og gennemføre flere og bedre arrangementer og projekter. Derudover giver samarbejde os også mulighed for at trække på viden og ressourcer hos partneren, som vi ikke selv har i Fonden.

 

Hempel

Entreprenørskab er for Hempel Fonden evnen til at skabe værdi for sig selv og for andre. Det er Fondens livsgrundlag, og vi håber og tror, at Fonden for Entreprenørskab og DM i entreprenørskab kan være med til at videreføre en stærk kultur for entreprenørskab til gavn for den unge iværksætter og for os alle sammen.

Hempel Fonden støtter blandt andet initiativer, der fremmer talentfulde men­nesker og studerende inden for iværksætteri. Det er i denne forbindelse at Hempel Fonden har valgt at støtte DM i Entreprenørskab, og på den måde støtte talenter inden for iværksætteri.

 

 

P. S. I Love You

Sammen med FFE og Next Level brænder vi for at engagere Danmarks entre­prenant tænkende unge i en dialog, der kan gøre begge parter klogere på, hvor­dan livet leves kærligt, meningsfuldt og energirigt for både sind og krop.

Med P.S. I Love You og Next Level samarbejdet ønsker vi at inspirere til flere værdiskabere blandt Danmarks unge. Fonden for Entreprenør­skab har gennem en årrække skabt en levende platform for innovativ læring for folkeskoleelever, og vi er utrolig glade for sammen med så kompetente kræfter, at kunne sætte det gode hjerteliv på dagsordenen, så temaet bliver mærkbart og præsenteres i øjenhøjde med de unge.