Turen går til København for JogPoint

Den 9. april 2019 vandt JogPoint den helt særlige P.S. I Love You pris til DM i Entreprenørskab. Præmien bestod af 5.000 kr. og et samarbejde med P.S. I Love You Lab x Hjerteforeningen.

Den 9. april 2019 vandt JogPoint fra Bagterpskolen den P.S. I Love You særpris til DM i Entreprenørskab.

P.S. I Love You er en helt ny satsning fra Hjerteforeningen. Formålet er at gøre hjertesagen mærkbar, levende og inspirerende for en yngre del af befolkningen, især de 15-40 årige. P.S. I Love vil fungere som en ny type laboratorium, der tester mulighederne og rammerne for at skabe kærlige, spændende, sjove, energi- og meningsfulde oplevelser, der kan ”smitte” danskerne med glæden ved at leve sundere.

 

Den 4. juni skal JogPoint ind til Hjerteforeningens kontor i København til en spændende workshop med P. S. I Love You Lab.

JogPoints idé er en motionsapp med et konkurrenceelement, der sigter efter at motivere brugerne til en sundere livsstil. I appen optjener du point når du motionere, som giver dig adgang til forskellige tilbud ved appens samarbejdspartnere. Derudover kan man via appen konkurrere med sine venner, og derved motivere hinanden i et sundt fællesskab. 

 

Du kan se JogPoints sejr ved DM i Entreprenørskab på Facebook her.