Stagepitch

De fire hold der vinder 1. pladsen i deres respektive kategorier, skal pitche på scenen. Hvert team skal her igen pitche deres idé for et dommerpanel, som i denne runde består af tre til fire dommere. Finalepræsentationen foregår på en scene og bør vare 4-6 minutter. Præsentationen bør udformes ligesom gruppernes stand-pitch. Efter præsentationen har dommerne mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

 

I finalen er der mulighed for at anvende forskellige hjælpemidler, som fx computer, PowerPoints, skitser, prototyper, video, grafisk materiale og lignende. Der vil her både være adgang til strøm og projektor. Vi vil gerne opfordre alle teams til at forberede en visuel præsentation, som fx PowerPoint eller Prezi, som de kan bruge, hvis de går videre til finalen. Det er dog ikke et krav at lave en præsentation.

 

Når alle fire teams har præsenteret deres idé og svaret på dommernes spørgsmål, voterer dommerne og den samlede vinder (samt 2. og 3. plads) kåres under den afsluttende præmieoverrækkelse. Der er pengepræmier til 1., 2. og 3. pladsen.