Next Level DM 2022

Velkommen til Next Level Danmarksmesterskab i Entreprenørskab 2022

Danmarksmesterskabet i Next Level for grundskolerne blev afholdt på Koldinghus d. 21. april 2022. Vi havde som, mange gange før, Camilla Ottesen med som vært til styre dagens aktiviteter. Jonas Bonnerup var igen i år med som dagens DJ. 

 

Vi startede dagen ud med en god åbning kl 9.30 hvor Fonden for Entreprenørskabs CEO, Christian Vintergaard, holdt en åbningstale. Derefter var der en gennemgang af dagen af programleder Henrik Thøgersen. Camilla Ottensen ønskede eleverne held og lykke, før de blev sluppet løs. 

I dagens anledning havde vi lejet en photocamper, som alle deltagere, kunne tage sjove billeder i. Det var en ren sucess.

 

Efter åbningen gik eleverne ned til deres stande og begyndte at pitche deres idéer til de frivillige dommere. Her kom iværksætter og influencer Rasmus Kolbe, kendt som Lakserytteren, også og snakkede med deltagerne om deres idéer, håb og drømme indtil frokost.

 

Frokosten bliv leveret af Madkælderen der ligger på Koldinghus, og der var dækket op til den helt store festmiddag. Elever og lærer kunne derefter nyde godt af lækker is lavet på nitrogen fra ISTID.

Efter frokosten kom stifter og CEO af ISTID, Anniken Sand, og gav et spændende og læringsrigt oplæg om hendes iværksætter-rejse.  

 

Efter et dejligt oplæg, var det tid til at kåre de tre finalister, som skulle på senen for at præsentere deres idé en sidste gang foran dommerne og alle deltagerne. Lakserytteren sad på forreste række, og tegnede en illustration til hver af finalisterne, som en ekstra præmie.  

 

Til kåringen var Camilla Ottesen og DJ Jonas Bonnerup i deres es. Med god musik og en festlig stemning fik vi kåret dagen 1., 2., og 3.
Eleverne var ellevilde og dagen blev afsluttet med den fedeste stemning, der fik os til at ønske at Next Level DM 2023 var dagen efter.  

Vi takker for en mega fed dag og glæder os til at se jer igen næste år!

 

Vinderne blev:

 

1. Plads: GRÆNSELØS, Vesterdal Efterskole

2. Plads: DUE, Nordborg Slots Efterskole

3. Plads: OVIS, Íverksetarahúsinum