Danmarksmesterskabet 2020

Opdatering om Danmarksmesterskab i Next Level 2020 Som situationen er lige nu og på baggrund af statsministerens udmelding den 6. april, har Fonden for Entreprenørskab aflyst alle fysiske events frem til sommerferien. Derfor afholdes der i stedet som et digitalt Danmarksmesterskab den 26. maj.

Eleverne bedømmes kun på det skriftlige

Vi ved, at mange skoler ikke har nået at afholde lokalfinaler før eleverne blev hjemsendt. Det er derfor blevet besluttet, at eleverne kun kvalificerer sig til DM gennem deres skriftlige præsentationer. Da vi allerede har modtaget disse, vil finalisterne allerede få besked den 27. april kl. 12 om at de er gået videre til DM. Senest den 28. april kl. 12 SKAL elever/lærer bekræfte, at de ønsker at deltage den 26. maj. Hvis der ikke bliver bekræftet eller der meldes afbud, bliver pladsen givet videre til et andet hold. Pladserne bliver videregivet straks efter deadline og I kan derfor forvente at modtage besked om en finaleplads senest den 29. april.

 

Vi har fuld forståelse for, at det er en meget speciel tid vi befinder os i og at det skaber nogle nye, uvante situationer, I skal forholde jer til. Trods dette, håber vi stadig at I har lyst til at gennemfører Next Level konkurrencen med jeres elever. I er velkomne til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål eller vi kan hjælpe på anden vis. Programansvarlig Henrik Thise kan kontaktes på mail henrik@ffefonden.dk og praktikant Kathrine Duus Christensen kan kontaktes på kathrined@ffefonden.dk

 

Eventet kommer til at foregå gennem videotjenesten Zoom. I vil få tilsendt nærmere beskrivelse med links hvis jeres elever går videre til DM. Program for dagen og tilhørende info vil komme løbende.

 

Videopitchkonkurrencen

 I år er der blevet tilføjet et ekstra element til Next Level i form af en Videopitchkonkurrence. Alle elever der har indsendt en skriftlig projektbeskrivelse kan deltage i konkurrencen, men det er valgfrit at deltage. Der er en præmie til vinder videoen.

Konkurrencen handler om at lave en pitch på video, som fortæller om elevernes idé, og om hvordan den skaber værdi. Der kan være fokus på faglig viden om idéen, målgruppe, data/undersøgelser eller andet, der understøtter idéen. Udover det, skal der fortælles om holdet og de styrker og kompetencer der besidder. Det er skal ikke en reklame-film, der skal laves, men en videopitch som potentielt kunne fremvises for nye samarbejdspartnere og måske endda investorer.

 

I kan finde en mere dybdegående beskrivelse, inspiration,kriterier m.m. i PDF'en "Next Level - Videopitchkonkurrencen 2020" i kan hente ned ude i højre side.

 

Der vil blive fundet en vinder ud fra bedømmelseskriterierne, der kan findes i den linkede guide, og de vil blive kåret til Danmarksmesterskabet den 26. maj. De vil blive udnævnt som en del af finaleeventet, hvor videoen også vil blive vist og præmien afsløres.

 

Sidste frist for indsendelse af video til Videopitchkonkurrencen er den 15. maj 2020 og skal sendes til henrik@ffefonden.dk