Danmarks Mesterskabet

Velkommen til Danmarks Mesterskabet i Next Level. Hvert år afholdes et brag af en fest, når vi kårer årets vinder af Next Level. Her får du en kort introduktion til dagen, ellers kan du læse om tidlige mesterskaber for at få et indblik i hvor fedt det er at være med!


Danmarks Mesterskabet er en dag prop fyldt med sjove aktiviteter og lærerige indslag. 

Vi starter dagen i Kirkesalen på Koldinghus, hvor vores dygtige vært og DJ sætter den rigtige stemning. Her er der normalt et par velkomsttaler og en kort introduktion til dagen.

Eleverne går til deres klargjorde stande, hvor efter de pitcher deres idé for dagens dommere. Der er altid den fedeste stemning når eleverne får lov at dele deres hårde arbejde med folk fra erhvervslivet. Der bliver sparret og stillet spørgsmål, og både elever og dommere lærer altid noget nyt!

Alle samles derefter til frokost i spisesalen. Frokosten er lavet af Madkælderen, restauranten der ligger på Koldinghus.

Efter frokost vil der typisk være et oplæg fra en spændende virksomhed, som kan give eleverne blod på tanden. Vi har tidligere haft iværksætter Anniken Sand fra Istid, som bl.a. har været med i Løvens hule, og som i dag driver en skøn virksomhed der laver nitrogen is. 

Den store finale foregår i Kirkesalen hvor dagen startede. Her vil de tre finalister, som scorede højst under deres pitch, komme på senen og pitche deres idé foran hele salen, her i blandt, finaledommerne. 

Til sidst på dagen bliver vinderen fundet. Det sker med en fest af en afslutning og vi får rundet dagen af på en rigtig god måde!

 

 

Har du lyst til at deltage i Next Level og komme med til Mesterskabet, så klik på fanen 'Deltag' og se hvordan du kan skræddersy Next Level så det passer ind i lige netop din undervisning!